Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz beslemek

Rüyada horoz beslemek

Rüyada horoz beslemek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, umutlarını yitireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına inanılır.

Rüyada horoz beslemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada horoz beslemek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve horoz görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalet eder.

Rüyada horozun konuştuğunu görmek her anlamda feraha kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada horozun kafasını koparmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada horoz kaybetmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada canlı horoz görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada horoz kavgası görmek zor zamanlar geçirileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek insanlarla iç içe olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rahat bir işe girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments