Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz görmek

Rüyada horoz görmek

Rüyada horoz görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ana baba dualarının alınacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada horoz gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada horoz kovalamak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane horoz görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada başında horoz görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada kümeste horoz görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada çiğ horoz görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz ısırmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ve horoz görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments