Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tüy görmek

Rüyada mavi tüy görmek

Rüyada mavi tüy görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tüy gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada mavi tüy görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işarettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan tüyü yolmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri aldırmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işarettir.

Rüyada ayak tüyü görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işlerinin çok açılacağına yorulur.

Rüyada tüy yolmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada bacağını tüylü görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments