Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene altında tüy görmek

Rüyada çene altında tüy görmek

Rüyada çene altında tüy görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, maddi olarak zayıflayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada çene altında tüy gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada çene altında tüy görmek hakkı olanlara kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada çenesinde tüy görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Rüyada çene altında kıl görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık çene görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada uzun çene görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işarettir.

Rüyada çene öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments