Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tüyü görmek

Rüyada şeytan tüyü görmek

Rüyada şeytan tüyü görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, onu alkışlayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan tüyü gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada şeytan tüyü koparmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tüyü görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine işarettir.

Rüyada tüysüz civciv görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada ayak tüyü görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ana baba sözü dinlemeye delalet etmektedir.

Rüyada tüylü olduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine alamet eder.

Rüyada tüylü halı görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada uzun tüy görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hırsızlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments