Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü ip görmek

Rüyada tüylü ip görmek

Rüyada tüylü ip görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüylü ip gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tüylü ip görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bacaktan tüy almak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüy yemek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada tüyleri yolmak kiracı olmaktan kurtulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tüylerini kesmek malının ve kazancının tam olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada melek tüyü görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, yolculuğa çıkmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü yolmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, para yatıracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments