Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyler görmek

Rüyada tüyler görmek

Rüyada tüyler görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tüyler gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada deve tüyü görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Rüyada tüysüz olmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kolunda tüy görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada siyah tüylü balık görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alım gücünün artmasına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tüy görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tüylü fare görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments