Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü fare görmek

Rüyada tüylü fare görmek

Rüyada tüylü fare görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada tüylü fare gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada fare tüyü görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü fare görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü fare görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ileri gideceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz fare görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüy dökücü krem görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada vücudu tüylü görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sevdiklerini de koruyacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hayvan tüyü yolmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yaşamına bakacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada siyah tüylü köpek görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments