Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz olmak

Rüyada tüysüz olmak

Rüyada tüysüz olmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tüysüz olmak gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada koltuk altı tüy görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü köpek görmek garanti olacak bir yer edineceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, borçlarının artacağına işarettir.

Rüyada tüysüz deve görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tüyü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüylü olduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada siyah tüylü böcek görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet eder.

Rüyada koyun tüylerini kesmek bolluk ve bereket yakalayacağına, isteklerinin erteleneceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments