Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda tüy görmek

Rüyada kolunda tüy görmek

Rüyada kolunda tüy görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, umutlarının söneceğine, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kolunda tüy gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolları tüylü görmek herkesin takdirini toplayacağına, ümitsizliğe, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda tüy görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kollarda tüy görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kol tüyü görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda tüy görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol tüylerini almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, tövbe etmeden vefata delalet etmektedir.

Rüyada tüylerini aldırmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments