Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tüy görmek

Rüyada siyah tüy görmek

Rüyada siyah tüy görmek üzücü haberler alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tüy gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada siyah tüylü hayvan görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tüy görmek zaman bulmakta zorlanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Rüyada siyah tüylü böcek görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah tüylü köpek görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalettir.

Rüyada siyah tüylü balık görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, gönül sızılarının dineceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tüylü örümcek görmek daha güzelleşeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalettir.

Rüyada siyah tüylü yılan görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü siyah yılan görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments