Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy kıl görmek

Rüyada tüy kıl görmek

Rüyada tüy kıl görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tüy kıl gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Rüyada tüy kıl görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, makamının artacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıl tüy görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek işlerine dört elle sarılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Rüyada tüylü örümcek görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına delalettir.

Rüyada tüylü kedi görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, birçok iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüy kesmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada bacağında tüy görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments