Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl tüy görmek

Rüyada kıl tüy görmek

Rüyada kıl tüy görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada kıl tüy gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kıl tüy görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Rüyada tüy kıl görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden tüy koparmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi tüyünü yolmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada hindi tüyü görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzü tüylenmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments