Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan aldırmak

Rüyada kan aldırmak

Rüyada kan aldırmak paslı bir çiviye basabileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kafasına göre birini bulacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hikmete kavuşacağına inanılır.

Rüyada kan aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada koldan kan aldırmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Rüyada topuktan kan aldırmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada koden kan aldırmak çok üzüntü yaşayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmağından kan aldırmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, gücünün azalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneyle kan aldırmak aile içinde saadetinin artacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hakkını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bilekten kan aldırmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada damardan kan aldırmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments