Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları suya sokmak

Rüyada ayakları suya sokmak

Rüyada ayakları suya sokmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, problemlerini çözeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulur.

Rüyada ayakları suya sokmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada suya ayağını sokmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kazancının günbegün artacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları suya sokmak hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya ayak sokmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı suya sokmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayağını suya sokmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını denize sokmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Rüyada havuza ayağını sokmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments