Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaletten çamaşır çıkarmak düşman malından yemeye, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak nice noksanlık içinde olduğuna, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments