Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, adeta havalara uçacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğine görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde insan görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde ekmek görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments