Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğine düşmek

Rüyada tuvalet deliğine düşmek

Rüyada tuvalet deliğine düşmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Rüyada tuvaletin deliğine düşmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet eder.

Rüyada delikten düşmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliği görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde ekmek görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğini görmek sevdiği birine hediye alacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments