Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ayaklandıracağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, arkadaştan görülecek faydaya, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Rüyada yılan deliği görmek başarısının yükseleceğine, borçların kapanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada delikten çıkan yılan görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işarettir.

Rüyada yılanı deliğinde görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments