Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün sarıp içmek

Rüyada tütün sarıp içmek

Rüyada tütün sarıp içmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, borçların ve dertlerin biteceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada tütün sarıp içmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Rüyada tütün sarıp içmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet eder.

Rüyada tütün içmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Rüyada tütün sigara içmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sarı tütün görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze tütün görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada tütün ekmek ilerledikçe ilerleyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tütün ektiğini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün bitkisi görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments