Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze tütün görmek

Rüyada taze tütün görmek

Rüyada taze tütün görmek geçimin kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, rahata erileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada taze tütün gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada taze tütün görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün sarıp içmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün tohumu görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tütün kırmak görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı tütün görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada tütün almak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Rüyada tütün sigara içmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada tütün diktiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments