Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tütün görmek

Rüyada sarı tütün görmek

Rüyada sarı tütün görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Rüyada sarı tütün gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada tütün sarıp içmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tütün görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tütün sarmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada tütün çapalamak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün diktiğini görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tütün kırmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün çiğnemek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tütün ektiğini görmek namının yürüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments