Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün ekmek

Rüyada tütün ekmek

Rüyada tütün ekmek malının artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sağlığını da kaybedeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün ekmek gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada tütün ekmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün saplamak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütün tohumu görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulur.

Rüyada tütün bitkisi görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün diktiğini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada taze tütün görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tütün fidanı görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tütün fidesi dikmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments