Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün diktiğini görmek

Rüyada tütün diktiğini görmek

Rüyada tütün diktiğini görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tütün diktiğini gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Rüyada tütün diktiğini görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Rüyada tütün bitkisi görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün fidanı görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tütün dizmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada tütün yemek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tütün kırmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhunu güzelleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments