Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün yemek

Rüyada tütün yemek

Rüyada tütün yemek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Rüyada tütün yemek gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada tütün yemek işlerinde yenilikler yapacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada yaş tütün görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada tütün yapmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün dizdiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kazançlı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Rüyada tütün kırmak görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze tütün görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada tütün sarıp içmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments