Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklanmak ve ağlamak

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada cinayetten tutuklanmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek isabetli kararlar alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek yeni işlere girişileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments