Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalettir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments