Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu mercimek

Rüyada turuncu mercimek

Rüyada turuncu mercimek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, üzüntülerin gideceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada turuncu mercimek gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada turuncu mercimek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada turuncu mercimek görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, açların doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada mercimekli köfte yoğurmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, insanlara öncülük edeceğine yorulur.

Rüyada mercimek yığını görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Rüyada kara mercimek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası dökmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments