Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara mercimek görmek

Rüyada kara mercimek görmek

Rüyada kara mercimek görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara mercimek gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada kara mercimek görmek onlara değer vereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kara mercimek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret eder.

Rüyada kara mercimek yemek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada mercimekli çorba görmek zararını tamamen kapatacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalettir.

Rüyada mercimek ayıklamak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek köfte yapmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments