Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu mercimek görmek

Rüyada turuncu mercimek görmek

Rüyada turuncu mercimek görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada turuncu mercimek gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada turuncu mercimek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu mercimek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada tarlada mercimek görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada mercimekli pilav yemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek yeni yatırımlar yapacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments