Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek yığını görmek

Rüyada mercimek yığını görmek

Rüyada mercimek yığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek yığını gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada mercimek yığını görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada ekmek yığını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada saman yığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada altın yığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür yığını görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur yığını görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalettir.

Rüyada toz yığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kafasını toparlayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çakıl yığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments