Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu vermek

Rüyada turşu vermek

Rüyada turşu vermek bunun da geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kolay yollardan kazanacağına, toparlanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada turşu vermek gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Rüyada acı turşu görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada turşu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada armut turşusu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Rüyada biber turşusu görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşu kabı görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasına turşu vermek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, erken evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu satmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments