Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin turşu yediğini görmek

Rüyada birinin turşu yediğini görmek

Rüyada birinin turşu yediğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada birinin turşu yediğini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Rüyada turşu yediğini görmek yeni bir semte taşınılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada birine turşu yedirmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının turşu yediğini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada acı turşu biber görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments