Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu kabı görmek

Rüyada turşu kabı görmek

Rüyada turşu kabı görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada turşu kabı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada turşu kabı görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı biber turşusu görmek sağlığın da bozulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada badem turşusu görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sağlığının kötüye gideceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada ekşi turşu yemek sakin giden yaşamının sarsılacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Rüyada patates turşusu görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu suyu görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Rüyada kavun turşusu yemek işlerini tek başına yöneteceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret eder.

Rüyada ayva turşusu görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments