Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı turşu görmek

Rüyada acı turşu görmek

Rüyada acı turşu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına inanılır.

Rüyada acı turşu gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada acı biber turşu görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada acı turşu biber görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı biber turşusu görmek büyük savaşların yaşanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada turşu acı biber görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı turşu yemek hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayallerin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada acı turşu biber yemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı turşu görmek maddi gücünü kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını yoluna koymaya rivayet eder.

Rüyada karnabahar turşusu görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments