Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu satmak

Rüyada turşu satmak

Rüyada turşu satmak dertlerinin şifasını bulacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada turşu satmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Rüyada turşu satmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, borçlarının çoğalacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada turşuluk kelek görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada turşu ekmek yemek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada turşu yıkamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, işlerin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada acı turşu biber yemek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kişinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada acur turşusu görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Rüyada biber turşusu yapmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, engellerin ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments