Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına turşu vermek

Rüyada başkasına turşu vermek

Rüyada başkasına turşu vermek en olunmaz yaralarının kapanacağına, yerinde saymayacağına, üzüntülerin son bulacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına turşu vermek gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada kırmızı biber turşusu görmek projenin gerçekleştirileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulur.

Rüyada tabakta turşu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada turşu suyu dökmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada dal turşusu görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Rüyada biber turşusu kurmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu vermek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kendisiyle övüneceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber turşusu görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada turşu biber görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments