Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu görmek

Rüyada turşu görmek

Rüyada turşu görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada turşu dolu bidon görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber turşusu yemek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının turşu yediğini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada sarmısak turşusu görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada lahana turşusu görmek zor durumlarda kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada pilav ve turşu yemek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada lahana turşu yemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada fasulye turşusu görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments