Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu suyu dökmek

Rüyada turşu suyu dökmek

Rüyada turşu suyu dökmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada turşu suyu dökmek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada turşu suyu dökmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşuyu dökmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu dökmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada turşu suyu görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada turşu suyu içmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına tabir olunur.

Rüyada turşu suyu istemek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada bacaya su dökmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada başından aşağı su dökmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments