Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşuyu dökmek

Rüyada turşuyu dökmek

Rüyada turşuyu dökmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, böylece yüzünün güleceğine, çok büyük destek vereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, alım gücünün artmasına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşuyu dökmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada turşu suyu dökmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşuyu dökmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşu dökmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işi ile gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada pilav ve turşu yemek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada birine turşu verdiğini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada turşu pişirmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber turşusu görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarmısak turşusu görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments