Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaya su dökmek

Rüyada bacaya su dökmek

Rüyada bacaya su dökmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Rüyada bacaya su dökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada bacaya su dökmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına tabir olunur.

Rüyada baca görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada baca dumanı görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok güzel günler geçireceğine, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bacadan çıkmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca yaptırmak yaşlılığında da rahat edeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacadan inmek planların aksayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada bacadan eve girmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada baca tutuşması görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments