Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu dökmek

Rüyada turşu dökmek

Rüyada turşu dökmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada turşu dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada turşu suyu dökmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada turşu dökmek dünya malı edineceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada turşuyu dökmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turşu küpü görmek ileride saygın bir kimse olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada turşu satın almak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin yasa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turşu acı biber görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve turşu görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kazancınızın artacağına delalet eder.

Rüyada turşu kavanozu görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments