Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu suyu görmek

Rüyada turşu suyu görmek

Rüyada turşu suyu görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, önemli işlere imza atacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada turşu suyu gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada turşu suyu dökmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, tatsızlık olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada turşu suyu görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Rüyada turşu suyu istemek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu suyu içmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada turşu kabı görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Rüyada turşu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada armut turşusu görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments