Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye el sürmek

Rüyada türbeye el sürmek

Rüyada türbeye el sürmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbeye el sürmek gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada türbeye el sürmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada el sürmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yanlış yollardan döneceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada eline oje sürmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada kına eline sürmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeye el sürmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye elini sürmek muradınıza ereceğinize, rızkından olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments