Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu su içmek

Rüyada sabunlu su içmek

Rüyada sabunlu su içmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının bereketleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabunlu su içmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada sabunlu su içmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sabun içmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sıvı sabun içmek illet hastalıklara tutulmayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunlu su görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işlerin sürekli artacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sabun ve su görmek onu yalnız bırakmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde sabun görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve sabun görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments