Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede ağlamak

Rüyada türbede ağlamak

Rüyada türbede ağlamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, sorunlarını aşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada türbede ağlamak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada türbe başında ağlamak ağız tadının ve moralin bozulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Rüyada türbede ağlamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada türbede bulunmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada türbeye gitmek istemek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbede yılan görmek hem dua alacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada hacı bektaş türbesi görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbede adak kesmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments