Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü başında ağlamak

Rüyada ölü başında ağlamak

Rüyada ölü başında ağlamak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü başında ağlamak gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü başında ağlamak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün başında ağlamak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada mezar başında ağlamak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir mezar başında ağlamak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık başında ağlamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak hastalıkların biteceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın başında ağlamak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada kabir başında ağlamak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, konuşmaz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments