Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı kadın görmek

Rüyada türbanlı kadın görmek

Rüyada türbanlı kadın görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, edilen duaların kabul olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı kadın gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbanlı kadın görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbanı çıkarmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını türbanlı görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi türban görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada türban takmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments