Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının oynadığını görmek

Rüyada babasının oynadığını görmek

Rüyada babasının oynadığını görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının oynadığını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada babasının oynadığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, imkanlarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek kazancında artış olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada oynadığın oyunu görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Rüyada poker oynadığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin oynadığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yılan oynatmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments