Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin oynadığını görmek

Rüyada eşinin oynadığını görmek

Rüyada eşinin oynadığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin oynadığını gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Rüyada eşinin oynadığını görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan oynatmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, güzel haberler alacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yakan top oynadığını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada parkta oynadığını görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments